Travel and see.

About

zoom
The way to explore is getting closer.

Passie voor puur!

Als je naar mijn foto’s kijkt, zie je dat zwartwitfotografie mijn voorkeur heeft. Ik heb een passie voor puur, voor het zoeken naar en vastleggen van de kern en zwartwitfotografie leent zich daar het meeste voor. Je filtert de omgeving weg en laat precies dat zien wat je wilt laten zien. Een beetje zoals de analoge fotografie.

Of ik nu portretten en reportages maak of voor een bedrijf aan de slag ga, ik probeer altijd tot de kern door te dringen. Natuurlijk is dat in mijn vrije werk het beste te zien. Maar ook in de bedrijfsfotografie zoek ik naar de essentie. Mijn vaktechnische achtergrond zorgt dat ik altijd kan maken wat de klant nodig heeft. Ik denk mee, zoek creatieve oplossingen en zorg dat de sfeer van de klant centraal staat. Als het mogelijk is probeer ik daarbij de foto’s mijn eigen signatuur mee te geven.

Sinds 2009 ben ik werkzaam als zelfstandig fotograaf. Ik heb een eigen studio maar fotografeer ook op locatie. Als allround vakfotograaf werk ik voor bedrijven en particulieren. Ik verzorg portretfotografie, bedrijfsreportages en productfotografie. Daarnaast maak ik vrij werk.